Nieuws

Alcoholvrije wijnen
vrijdag 4 januari 2019
Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor de kwalitatieve alcoholvrije wijnen van La Source. Delta Wines heeft per januari 2019 La Source overgenomen, dé specialist in alcoholvrije wijnen. DGS WIJN is onderdeel van Delta Wines.
Levertijden feestdagen
dinsdag 18 december 2018
Graag informeren wij u over onze levertijden rondom de feestdagen. Leest u hier verder.
Kaiken spaaractie
vrijdag 5 oktober 2018
Gaat u mee naar Argentinië? Spaar nu voor een reis naar Kaiken!
Robert Parker over La Ferme du Mont
vrijdag 5 oktober 2018
Robert Parker is lovend over de La Ferme du Mont wijnen, lees hier zijn commentaren.
WhatsApp Business
maandag 3 september 2018
Om u nog completer van dienst te zijn, is onze afdeling Sales Support voortaan ook bereikbaar via WhatsApp Business. Zet ons telefoonnummer in uw telefoon en u kunt ons direct al bereiken!
Amsterdam Wine Festival
vrijdag 16 maart 2018
In alle reizen die je hebt gemaakt, ben je ooit bij een wijnhuis op bezoek geweest? Onze wijnproducenten vinden het geweldig om gasten te ontvangen. Graag nodigen we je uit de wereld van wijn verder te ontdekken! Delta Wines vertegenwoordigt Zuid-Afrika op de komende editie van het Amsterdam Wine Festival (16, 17 en 18 maart). Elke dag organiseren we samen met D-vine een rondleiding langs onze barren, we vertellen je er graag meer over.
WhatsApp Business
vrijdag 16 februari 2018
Wij willen op de afdeling Sales Support onderzoeken of WhatsApp Business een waardevolle aanvulling is voor de communicatie met u als klant. Hiervoor starten wij een pilot met 50 klanten om gedurende twee maanden te testen.
Topscore voor Kaiken Mai 2013
vrijdag 26 januari 2018
Kaiken Mai Malbec 2013 is door Decanter Magazine beoordeeld met 94 punten en uitgeroepen tot een van de spannendste wijnen van 2017!
Snert en warme choco
donderdag 21 december 2017
Deze week worden alle verkooprecords bij Delta Wines gebroken. Komt u bij ons afhalen dan kan het zijn dat u even moet wachten. Om dit wachten zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij u een heerlijk bakkie snert aan of een beker warme chocolademelk met slagroom. Heel veel succes met de verkopen!
Kripta beste Cava in Telegraaf Bubbeltest!
maandag 18 december 2017
Op zaterdag 16 december jl. publiceerde De Telegraaf de uitslag van hun traditionele Bubbeltest. Kripta van Agustí Torelló Mata gooide hoge ogen en is verkozen tot beste Cava!