Nieuws

Dry January volgens Pallas Wines
donderdag 2 januari 2020
We ontkomen er na de feestdagen niet aan: iedereen heeft goede voornemens en wil graag het nieuwe jaar goed en gezond beginnen.
Mijlpaal
vrijdag 20 december 2019
Ons bedrijf heeft in de week voor Kerst een mijlpaal bereikt, reden voor een goed glas champagne! Lees hier verder
Steun het goede doel: bestel Groot Geluk!
vrijdag 6 december 2019
Steun samen met ons dit goede doel van wijnhuis Villiera: Pebbles Project. De gehele maand december korting op de fles en daarnaast doneren wij voor elke verkochte fles 25 cent aan het Pebbles Project! Lees hier verder wat het Pebbles Project precies is.
Kersttips Hubrecht Duijker
dinsdag 3 december 2019
Elk jaar geeft een wijnadvies voor Kerst en ook dit jaar, met daarin mooie vermeldingen van onze wijnen! Lees hier welke.
Bjorn en Remo in Zuid-Afrika
dinsdag 26 november 2019
Collega's Remo en Bjorn bouwden een huis in Zuid Afrika tijdens hun reis voor Stichting HomePlan
Perswijn interview met Telmo Rodriguez
vrijdag 19 april 2019
Onlangs was een van de beste en interessantste Spaanse wijnmakers weer in Nederland. Een mooi moment voor Lars Daniëls MV om zich even te laten bijpraten. Over Rioja natuurlijk, en meer. Het interview hoort bij het artikel ‘Bijpraten met Telmo Rodriguez: Rioja gaat om schoonheid van wijn, om terroir, om cultuur’ in PERSWIJN #3 2019.
Over diversiteit in Grüner Veltliner en Vulkanische bodems
dinsdag 16 april 2019
Graag nodigen wij u uit voor vierde Terroirdag. Dit jaar zullen wij twee thema’s behandelen: in de ochtend bespreken wij met onze drie producenten uit Oostenrijk (Bernhard Ott, Geyerhof en Gattinger) de diversiteit van Grüner Veltliner en in de middag bespreken wij het onderwerp “vulkanische bodems” met de producenten Franz Keller (Baden), Bodega Volcanes (Chili) en Tornatore (Etna). Meld u aan door een email te sturen naar proeverijen@pallaswines.nl
Joep Speet mag zich Magister Vini noemen
donderdag 7 maart 2019
Collega Joep Speet mag zich voortaan Magister Vini noemen. Een zeer verdiende titel, waarvan hij overigens de dertiende in Nederland is die deze mag voeren. Welverdiend na alle studie tijd, energie en uitgebreid onderzoek. Gefeliciteerd!

Lees hier het officiële persbericht van Stichting Wijnonderwijs Nederland.

Het verhaal achter de Chameleon wijnen van Jordan
vrijdag 1 maart 2019
Op het label staat De Kaapse Dwerg Kameleon trots afgebeeld. Want de wijnen dragen bij aan het behouden van dit bijzondere dier, het beestje wordt bedreigd met uitsterven.
Alcoholvrije wijnen
vrijdag 4 januari 2019
Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor de kwalitatieve alcoholvrije wijnen van La Source. Delta Wines heeft per januari 2019 La Source overgenomen, dé specialist in alcoholvrije wijnen. DGS WIJN is onderdeel van Delta Wines.