Nieuws

Jordan scoort in Telegraaf Winterwijnentest
vrijdag 17 november 2017
Jordan Barrel Fermented Chardonnay is verkozen tot een van de vijf beste witte wijnen in de Winterwijnentest van de Telegraaf.
California Wine 2017 oogstrapport
dinsdag 14 november 2017
Het was een relatief vroege wijnoogst in California dit jaar, mede door de vele regenval tijdens het groeiseizoen (waardoor officieel een eind kwam aan de vijf jaar durende droogte) en de hoge temperaturen in de zomer.
Groot Geluk Najaarsgeschenken
donderdag 2 november 2017
Speciaal voor het seizoen hebben wij vier geschenken met de wijnen van Groot Geluk ontwikkeld.
Win een reis naar Chili!
donderdag 2 november 2017
Maak kans op een fantastische reis naar Chili. Met elke order die u via de webshop opgeeft maakt u meer kans om deze reis te winnen.
Nieuwbouw in volle gang
donderdag 2 november 2017
Delta Wines groeit uit haar jas! Om deze reden wordt achter ons pand hard gewerkt aan een nieuwe loods.
Gratis taart bij uw online bestelling!
donderdag 2 november 2017
Om de lancering van onze vernieuwde website te vieren, ontvangt u in november een gratis taart bij uw eerste bestelling via de webshop!
Meer bestelgemak op onze vernieuwde website
donderdag 2 november 2017
Op basis van de ervaringen in de afgelopen jaren en vooral al uw suggesties hebben wij onze webshop nu nog aantrekkelijker gemaakt.
Hospice Waddinxveen geopend
vrijdag 29 september 2017
Vorig jaar stond onze Kerstveiling in het teken van Hospice Waddinxveen. Vandaag was de opening en konden we met eigen ogen zien hoe goed het geld besteed is.
dinsdag 18 juli 2017
Ons bereikte vanmorgen het droevige bericht dat Domenico Clerico gisteren, 16 juli 2017, is overleden. Onze gedachten gaan behalve naar zijn vrouw Giuliana uit naar zijn naaste medewerkers als Giorgia en Oscar, met z'n allen een hecht en sterk door Domenico gesmeed team.
donderdag 11 mei 2017
Ben jij die student die 24/7 online is? Kennen Facebook en Instagram voor jou geen geheimen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Delta Wines, de grootste wijnimporteur van Nederland, is op zoek naar een STAGIAIR(E) SOCIAL MEDIA.