Nieuws

Robert Parker over La Ferme du Mont
vrijdag 5 oktober 2018
Robert Parker is lovend over de La Ferme du Mont wijnen, lees hier zijn commentaren.
WhatsApp Business
maandag 3 september 2018
Om u nog completer van dienst te zijn, is onze afdeling Sales Support voortaan ook bereikbaar via WhatsApp Business. Zet ons telefoonnummer in uw telefoon en u kunt ons direct al bereiken!
Amsterdam Wine Festival
vrijdag 16 maart 2018
In alle reizen die je hebt gemaakt, ben je ooit bij een wijnhuis op bezoek geweest? Onze wijnproducenten vinden het geweldig om gasten te ontvangen. Graag nodigen we je uit de wereld van wijn verder te ontdekken! Delta Wines vertegenwoordigt Zuid-Afrika op de komende editie van het Amsterdam Wine Festival (16, 17 en 18 maart). Elke dag organiseren we samen met D-vine een rondleiding langs onze barren, we vertellen je er graag meer over.
WhatsApp Business
vrijdag 16 februari 2018
Wij willen op de afdeling Sales Support onderzoeken of WhatsApp Business een waardevolle aanvulling is voor de communicatie met u als klant. Hiervoor starten wij een pilot met 50 klanten om gedurende twee maanden te testen.
Topscore voor Kaiken Mai 2013
vrijdag 26 januari 2018
Kaiken Mai Malbec 2013 is door Decanter Magazine beoordeeld met 94 punten en uitgeroepen tot een van de spannendste wijnen van 2017!
Snert en warme choco
donderdag 21 december 2017
Deze week worden alle verkooprecords bij Delta Wines gebroken. Komt u bij ons afhalen dan kan het zijn dat u even moet wachten. Om dit wachten zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij u een heerlijk bakkie snert aan of een beker warme chocolademelk met slagroom. Heel veel succes met de verkopen!
Kripta beste Cava in Telegraaf Bubbeltest!
maandag 18 december 2017
Op zaterdag 16 december jl. publiceerde De Telegraaf de uitslag van hun traditionele Bubbeltest. Kripta van Agustí Torelló Mata gooide hoge ogen en is verkozen tot beste Cava!
Fijne feestdagen!
donderdag 14 december 2017
Sprankelend de feestdagen door met de Champagnes van De Venoge! Dit kan niet anders dan een feest worden, getuige ook de scores van Robert Parker.
Villiera wint Drinks Business Award
maandag 4 december 2017
Villiera ontving de titel "Green Company of the Year" tijdens The Drinks Business Green Awards ceremony die plaats vond in The Ivy in Londen op maandag 20 November jl.
Creatief met ruimte
woensdag 29 november 2017
In deze drukste tijd van het jaar moeten onze collega’s in het magazijn heel creatief zijn met de ruimte. Ondanks de beschikbare 16.000 m2 zijn de grenzen van de capaciteit bereikt. Gelukkig vordert de nieuwbouw gestaag, waardoor zij in het eerste kwartaal van volgend jaar over een extra magazijn kunnen beschikken.