Nieuws

Kripta beste Cava in Telegraaf Bubbeltest!
maandag 18 december 2017
Op zaterdag 16 december jl. publiceerde De Telegraaf de uitslag van hun traditionele Bubbeltest. Kripta van Agustí Torelló Mata gooide hoge ogen en is verkozen tot beste Cava!
Fijne feestdagen!
donderdag 14 december 2017
Sprankelend de feestdagen door met de Champagnes van De Venoge! Dit kan niet anders dan een feest worden, getuige ook de scores van Robert Parker.
Villiera wint Drinks Business Award
maandag 4 december 2017
Villiera ontving de titel "Green Company of the Year" tijdens The Drinks Business Green Awards ceremony die plaats vond in The Ivy in Londen op maandag 20 November jl.
Creatief met ruimte
woensdag 29 november 2017
In deze drukste tijd van het jaar moeten onze collega’s in het magazijn heel creatief zijn met de ruimte. Ondanks de beschikbare 16.000 m2 zijn de grenzen van de capaciteit bereikt. Gelukkig vordert de nieuwbouw gestaag, waardoor zij in het eerste kwartaal van volgend jaar over een extra magazijn kunnen beschikken.
Jordan scoort in Telegraaf Winterwijnentest
vrijdag 17 november 2017
Jordan Barrel Fermented Chardonnay is verkozen tot een van de vijf beste witte wijnen in de Winterwijnentest van de Telegraaf.
California Wine 2017 oogstrapport
dinsdag 14 november 2017
Het was een relatief vroege wijnoogst in California dit jaar, mede door de vele regenval tijdens het groeiseizoen (waardoor officieel een eind kwam aan de vijf jaar durende droogte) en de hoge temperaturen in de zomer.
Groot Geluk Najaarsgeschenken
donderdag 2 november 2017
Speciaal voor het seizoen hebben wij vier geschenken met de wijnen van Groot Geluk ontwikkeld.
Win een reis naar Chili!
donderdag 2 november 2017
Maak kans op een fantastische reis naar Chili. Met elke order die u via de webshop opgeeft maakt u meer kans om deze reis te winnen.
Nieuwbouw in volle gang
donderdag 2 november 2017
Delta Wines groeit uit haar jas! Om deze reden wordt achter ons pand hard gewerkt aan een nieuwe loods.
Gratis taart bij uw online bestelling!
donderdag 2 november 2017
Om de lancering van onze vernieuwde website te vieren, ontvangt u in november een gratis taart bij uw eerste bestelling via de webshop!