Nieuws

Bjorn en Remo in Zuid-Afrika
dinsdag 26 november 2019
Collega's Remo en Bjorn bouwden een huis in Zuid Afrika tijdens hun reis voor Stichting HomePlan
Perswijn interview met Telmo Rodriguez
vrijdag 19 april 2019
Onlangs was een van de beste en interessantste Spaanse wijnmakers weer in Nederland. Een mooi moment voor Lars Daniëls MV om zich even te laten bijpraten. Over Rioja natuurlijk, en meer. Het interview hoort bij het artikel ‘Bijpraten met Telmo Rodriguez: Rioja gaat om schoonheid van wijn, om terroir, om cultuur’ in PERSWIJN #3 2019.
Over diversiteit in Grüner Veltliner en Vulkanische bodems
dinsdag 16 april 2019
Graag nodigen wij u uit voor vierde Terroirdag. Dit jaar zullen wij twee thema’s behandelen: in de ochtend bespreken wij met onze drie producenten uit Oostenrijk (Bernhard Ott, Geyerhof en Gattinger) de diversiteit van Grüner Veltliner en in de middag bespreken wij het onderwerp “vulkanische bodems” met de producenten Franz Keller (Baden), Bodega Volcanes (Chili) en Tornatore (Etna). Meld u aan door een email te sturen naar proeverijen@pallaswines.nl
Joep Speet mag zich Magister Vini noemen
donderdag 7 maart 2019
Collega Joep Speet mag zich voortaan Magister Vini noemen. Een zeer verdiende titel, waarvan hij overigens de dertiende in Nederland is die deze mag voeren. Welverdiend na alle studie tijd, energie en uitgebreid onderzoek. Gefeliciteerd!

Lees hier het officiële persbericht van Stichting Wijnonderwijs Nederland.

Het verhaal achter de Chameleon wijnen van Jordan
vrijdag 1 maart 2019
Op het label staat De Kaapse Dwerg Kameleon trots afgebeeld. Want de wijnen dragen bij aan het behouden van dit bijzondere dier, het beestje wordt bedreigd met uitsterven.
Alcoholvrije wijnen
vrijdag 4 januari 2019
Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor de kwalitatieve alcoholvrije wijnen van La Source. Delta Wines heeft per januari 2019 La Source overgenomen, dé specialist in alcoholvrije wijnen. DGS WIJN is onderdeel van Delta Wines.
Kaiken spaaractie
vrijdag 5 oktober 2018
Gaat u mee naar Argentinië? Spaar nu voor een reis naar Kaiken!
Robert Parker over La Ferme du Mont
vrijdag 5 oktober 2018
Robert Parker is lovend over de La Ferme du Mont wijnen, lees hier zijn commentaren.
Amsterdam Wine Festival
vrijdag 16 maart 2018
In alle reizen die je hebt gemaakt, ben je ooit bij een wijnhuis op bezoek geweest? Onze wijnproducenten vinden het geweldig om gasten te ontvangen. Graag nodigen we je uit de wereld van wijn verder te ontdekken! Delta Wines vertegenwoordigt Zuid-Afrika op de komende editie van het Amsterdam Wine Festival (16, 17 en 18 maart). Elke dag organiseren we samen met D-vine een rondleiding langs onze barren, we vertellen je er graag meer over.
Topscore voor Kaiken Mai 2013
vrijdag 26 januari 2018
Kaiken Mai Malbec 2013 is door Decanter Magazine beoordeeld met 94 punten en uitgeroepen tot een van de spannendste wijnen van 2017!