Nieuws

Joep Speet mag zich Magister Vini noemen
donderdag 7 maart 2019
Collega Joep Speet mag zich voortaan Magister Vini noemen. Een zeer verdiende titel, waarvan hij overigens de dertiende in Nederland is die deze mag voeren. Welverdiend na alle studie tijd, energie en uitgebreid onderzoek. Gefeliciteerd!

Lees hier het officiële persbericht van Stichting Wijnonderwijs Nederland.

Het verhaal achter de Chameleon wijnen van Jordan
vrijdag 1 maart 2019
Op het label staat De Kaapse Dwerg Kameleon trots afgebeeld. Want de wijnen dragen bij aan het behouden van dit bijzondere dier, het beestje wordt bedreigd met uitsterven.
Vacature: Accountmanager Vakhandel
maandag 18 februari 2019
Coenecoop Wine Traders is ons zusterbedrijf en de specialist en markleider op het gebied van duurzame wijnen op de Nederlandse markt. Om ons succes verder uit te bouwen zijn we per direct opzoek naar een accountmanager vakhandel voor de regio Zuid Oost Nederland.
Vacature: Medewerker P&O (16-24 uur per week)
maandag 18 februari 2019
Delta Wines, in Waddinxveen, is op zoek naar een medewerker Personeel & Organisatie die de manager P&O ondersteunt bij de uitvoering van het totale P&O beleid. Hou jij van veel afwisseling in je werk en ben je zowel een doener als een denker? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!
Alcoholvrije wijnen
vrijdag 4 januari 2019
Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor de kwalitatieve alcoholvrije wijnen van La Source. Delta Wines heeft per januari 2019 La Source overgenomen, dé specialist in alcoholvrije wijnen. DGS WIJN is onderdeel van Delta Wines.
Levertijden feestdagen
dinsdag 18 december 2018
Graag informeren wij u over onze levertijden rondom de feestdagen. Leest u hier verder.
Kaiken spaaractie
vrijdag 5 oktober 2018
Gaat u mee naar Argentinië? Spaar nu voor een reis naar Kaiken!
Robert Parker over La Ferme du Mont
vrijdag 5 oktober 2018
Robert Parker is lovend over de La Ferme du Mont wijnen, lees hier zijn commentaren.
WhatsApp Business
maandag 3 september 2018
Om u nog completer van dienst te zijn, is onze afdeling Sales Support voortaan ook bereikbaar via WhatsApp Business. Zet ons telefoonnummer in uw telefoon en u kunt ons direct al bereiken!
Amsterdam Wine Festival
vrijdag 16 maart 2018
In alle reizen die je hebt gemaakt, ben je ooit bij een wijnhuis op bezoek geweest? Onze wijnproducenten vinden het geweldig om gasten te ontvangen. Graag nodigen we je uit de wereld van wijn verder te ontdekken! Delta Wines vertegenwoordigt Zuid-Afrika op de komende editie van het Amsterdam Wine Festival (16, 17 en 18 maart). Elke dag organiseren we samen met D-vine een rondleiding langs onze barren, we vertellen je er graag meer over.