Nieuws

Perswijn interview met Telmo Rodriguez
vrijdag 19 april 2019
Onlangs was een van de beste en interessantste Spaanse wijnmakers weer in Nederland. Een mooi moment voor Lars Daniëls MV om zich even te laten bijpraten. Over Rioja natuurlijk, en meer. Het interview hoort bij het artikel ‘Bijpraten met Telmo Rodriguez: Rioja gaat om schoonheid van wijn, om terroir, om cultuur’ in PERSWIJN #3 2019.
Over diversiteit in Grüner Veltliner en Vulkanische bodems
dinsdag 16 april 2019
Graag nodigen wij u uit voor vierde Terroirdag. Dit jaar zullen wij twee thema’s behandelen: in de ochtend bespreken wij met onze drie producenten uit Oostenrijk (Bernhard Ott, Geyerhof en Gattinger) de diversiteit van Grüner Veltliner en in de middag bespreken wij het onderwerp “vulkanische bodems” met de producenten Franz Keller (Baden), Bodega Volcanes (Chili) en Tornatore (Etna). Meld u aan door een email te sturen naar proeverijen@pallaswines.nl
Levertijden feestdagen
dinsdag 16 april 2019
Graag informeren wij u over onze levertijden rondom de feestdagen. Leest u hier verder.
Joep Speet mag zich Magister Vini noemen
donderdag 7 maart 2019
Collega Joep Speet mag zich voortaan Magister Vini noemen. Een zeer verdiende titel, waarvan hij overigens de dertiende in Nederland is die deze mag voeren. Welverdiend na alle studie tijd, energie en uitgebreid onderzoek. Gefeliciteerd!

Lees hier het officiële persbericht van Stichting Wijnonderwijs Nederland.

Het verhaal achter de Chameleon wijnen van Jordan
vrijdag 1 maart 2019
Op het label staat De Kaapse Dwerg Kameleon trots afgebeeld. Want de wijnen dragen bij aan het behouden van dit bijzondere dier, het beestje wordt bedreigd met uitsterven.
Vacature: Accountmanager Vakhandel - ingevuld
maandag 18 februari 2019
Coenecoop Wine Traders is ons zusterbedrijf en de specialist en markleider op het gebied van duurzame wijnen op de Nederlandse markt. Om ons succes verder uit te bouwen zijn we per direct opzoek naar een accountmanager vakhandel voor de regio Zuid Oost Nederland.
Vacature: Medewerker P&O (16-24 uur per week) - ingevuld
maandag 18 februari 2019
Delta Wines, in Waddinxveen, is op zoek naar een medewerker Personeel & Organisatie die de manager P&O ondersteunt bij de uitvoering van het totale P&O beleid. Hou jij van veel afwisseling in je werk en ben je zowel een doener als een denker? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!
Alcoholvrije wijnen
vrijdag 4 januari 2019
Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor de kwalitatieve alcoholvrije wijnen van La Source. Delta Wines heeft per januari 2019 La Source overgenomen, dé specialist in alcoholvrije wijnen. DGS WIJN is onderdeel van Delta Wines.
Levertijden feestdagen
dinsdag 18 december 2018
Graag informeren wij u over onze levertijden rondom de feestdagen. Leest u hier verder.
Kaiken spaaractie
vrijdag 5 oktober 2018
Gaat u mee naar Argentinië? Spaar nu voor een reis naar Kaiken!