Dry January volgens Pallas Wines

donderdag 2 januari 2020

We ontkomen er na de feestdagen niet aan: iedereen heeft goede voornemens en wil graag het nieuwe jaar goed en gezond beginnen. In 2013 is in dit licht gezien in Groot Brittannië het initiatief “Dry January” ontstaan en dit is snel overgeslagen naar andere landen waaronder Nederland. Natuurlijk past een dergelijk initiatief uitstekend in een gezonde lifestyle en gelukkig voor de wijndrinkers van Nederland heeft de Delta Wines groep ook uitstekende alcoholvrije alternatieven.

Er zullen echter ook mensen zijn die niet van plan zijn om een hele maand geen wijn drinken, maar die wel op een andere manier bewust willen omgaan met alcohol. Bijvoorbeeld door liever één goed glas te drinken, dan meerdere glazen van een meer eenvoudige wijn.

Voor deze groep heeft Pallas de ideale oplossing. Wij zetten alle wijnen die op één of andere manier “droog” vermelden op het label (dry, trocken, sec, etc) in de Dry January maand in het zonnetje! Natuurlijk geven wij geen korting op deze wijnen, het is namelijk niet de bedoeling om te verleiden tot méér drinken. Wij geven in plaats hiervan een Riedel Poleerdoek per bestelling kado, bij besteding van minimaal 150,- euro aan wijnen uit deze selectie. Zo kunt u of uw klanten tijdens de Dry January maand ook nog eens hun glazen perfect droog maken!

Klik hier voor de deelnemende wijnen.