Steun het goede doel: bestel Groot Geluk!

vrijdag 6 december 2019

Steun samen met ons het goede doel: Pebbles Project van wijnhuis Villiera

Villiera staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Zij zijn topproducent van Méthode Cap Classique mousserende wijnen, zijn betrokken bij zeer veel culturele projecten en steunen diverse goede doelen.

Villiera (eigendom van de familie Grier) is een Zuid-Afrikaanse ster op diverse vlakken, met name Cap Classique en duurzaamheid. Om met dat laatste te beginnen: de winery draait bijvoorbeeld volledig op duurzaam opgewekte energie door zonnepanelen. Daarnaast zijn zij zeer hecht betrokken bij het Pebbles Project dat achtergestelde gezinnen in de Kaapse wijnlanden begeleidt in de opvoeding en opleiding van hun kinderen, crèches bouwt op de wineries, zorgt voor na-schoolse opvang en zelfs een state of the art medische kliniek heeft gebouwd. Villiera is daarnaast een fantastisch mooie plek om te bezoeken. De sfeer is er ontspannen en zij hebben een klein natuurpark waar men een mooie safaritour kan maken.

Zeer beroemd is Villiera om de Cap Classique, mousserende wijn gemaakt op de “Méthode Traditionnelle”. In de Groot Geluk zit buiten Chardonnay en Pinot Noir ook een klein deel Pinotage, wat een eigen karakter geeft. De wijn heeft in de neus heerlijk fruit (citrus, geel) en vers gebakken brioche brood. In de mond heeft de wijn een prachtige fijne mousse, heerlijk sap en fruit met mooie, milde zuren en een lange, minerale afdronk. Een wijn die dus bij veel mensen in de smaak zal vallen en met zijn naam uitstekend geschikt is voor dit seizoen!

P31205 Groot Geluk Brut MCC
75 cl, per 6 fles verpakt
Normaal € 6,40 de hele maand december voor € 5,75 per fles
Daarnaast doneren wij voor elke verkochte fles 25 cent aan het Pebbles Project!

Klik hier om de wijn te bestellen