Team

 

Lennard Hartog | Commercieel Manager | +31 180 635 128 | lennard@pallaswines.nl

Lennard werkt sinds november 2013 als Commercieel Manager bij Pallas Wines. Daarvoor heeft hij 6 jaar als Accountmanager voor DGS WIJN in Zuid Nederland gewerkt. Hij heeft daarnaast verschillende functies bij Albert Heijn en Gall & Gall vervuld en zijn eigen wijnimportbedrijf gehad. De liefde voor wijn en wijnwinkels is ontstaan tijdens zijn studie (Geologie) en zijn veldwerk in Toscane waar hij bodemonderzoek deed voor de Universiteit van Firenze. Op de wijnboerderij van een Italiaanse collega in Greve in Chianti heeft hij voor het eerst 20 jaar oude Brunello’s en Chianti’s gedronken en achteraf gezien is dat het moment geweest waarop de liefde voor wijn is ontstaan. Het verbaast dan ook niet dat hij nog steeds een grote voorkeur heeft voor wijnen uit Italië zoals Brunello di Montalcino van Conti Costanti, Barolo Serralunga van Giovanni Rosso of Lugana Selva van Selva Capuzza.

 

Erik van de Lustgraaf | Account Manager | +31 180 635 128 | erik@pallaswines.nl 

Erik werkt sinds december 2013 voor Pallas Wines in de functie van Account Manager. Tijdens zijn studie rechten raakte hij bezeten van wijn en gastronomie en in deze periode heeft hij gewerkt bij Chabrol Wines en als sommelier. Tevens volgde hij verschillende cursussen met betrekking tot wijn, zoals WSET Advanced, Wijnproefkunde (Oinos) en Wijn & Spijs (Academie voor Gastronomie). Ondanks een focus op wijnen uit de Bourgogne (zowel wit als rood) en Duitse riesling kan Erik wild worden van goede wijn, ongeacht waar het vandaan komt. Favorieten zijn logische inkoppers als Méo-Camuzet en Wittmann maar ook de rode Ansata van Kreydenweiss, de Pegaso’s van Telmo Rodriguez en de Lindaflor Malbec van Monteviejo laten zijn hart sneller kloppen.

 

Joep Speet | Senior Buyer | +31 180 635 156 | joep@pallaswines.nl 

Joep werkt sinds augustus 2007 voor Pallas Wines als Manager. Hij heeft daarvoor in de wijnbranche ervaring opgedaan bij Le Bouchon in Bunnik, Mijn Hemel in Hilversum en Sauter Wijnen. Hij is van oorsprong jurist, heeft 12 jaar gewerkt bij een opleidingsinstituut, maar hij is nu vinoloog: hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij geeft lessen WSET level 3 via De Wijnstudio, met name over Bourgogne, Loire en Italië. Zijn favoriete wijngebieden zijn Bourgogne (rood en wit) en Piemonte. Het is dus niet verwonderlijk, dat hij van Pallas het liefste drinkt: Meursault 1er Cru Genevrières van Latour-Giraud, de wijnen van Méo-Camuzet en Barbaresco Serraboella van Cigliuti.

 

 

Sales Support

In ons Sales Support team zitten de specialisten op het gebied van orderverwerking. Daarnaast verzorgen zij ook de eerste lijn dienstverlening voor klanten en accountmanagers. De afdeling bestaat uit Bjorn Lohmann, Anneke Langendam, Anita Blom, Ilse van der Wal, Thomas Koekkoek, Helen van Laviere en Jolanda van der Leede. Van dit team heeft Thomas Koekkoek zich met veel enthousiasme en kennis gespecialiseerd in het assortiment en de klanten van Pallas Wines. De afdeling Sales Support is te bereiken via 0180-635 128 of via verkoop@pallaswines.nl.

 

Thomas Koekkoek | Sales Support | +31 180 635 103 | t.koekkoek@deltawines.eu 

Thomas werkt sinds september 2016 voor Delta Wines als Sales Support-medewerker. Hiervoor heeft hij gewerkt in de verzekeringsbranche, met als toekomstdoel richting de makelaardij te gaan, maar hij kwam er al snel achter dat zijn passie niet in het vastgoed, maar de wijn lag! Hij is momenteel bezig met een wijncursus (Wijnbrevet) en de passie voor wijn is daardoor alleen nog maar toegenomen. Door vakanties naar Toscane is er een voorliefde ontstaan voor Chianti (zoals Rocca di Castagnoli Stiele) en natuurlijk niet te vergeten voor Brunello (de wijnen van Conti Constanti staan hoog op zijn favorietenlijst). Echter ook voor klassieke wijnen uit Frankrijk kun je hem 's nachts wakker maken, vooral met de wijnen van Larue en uiteraard Méo Camuzet.

 


Debiteurenbeheer

Het debiteurenbeheer wordt verzorgd door de administratie van Delta Wines. De afdeling is te bereiken op +31 180 635 116 of voor vragen via administratie@deltawines.eu

Carin Verleun
Administratief Medewerkster

Wendy Schellingerhout
Administratief Medewerkster

 

Directie

Namens de moedermaatschappij Delta Wines zijn Joris Snelten (CEO) en Ralph Zopfi (CFO) eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij ons bedrijf. www.deltawines.eu.