Team

 

Lennard Hartog | Commercieel Manager | +31 180 635 128 | lennard@pallaswines.nl

Lennard werkt sinds november 2013 als Commercieel Manager bij Pallas Wines. Daarvoor heeft hij 6 jaar als Accountmanager voor DGS WIJN in Zuid Nederland gewerkt. Voor zijn carrière bij Delta Wines heeft hij verschillende functies bij Albert Heijn en Gall & Gall vervuld en zijn eigen wijnimportbedrijf gehad. Zijn opleiding als Vinoloog van de Wijnacademie rondde hij af in 2007 en in 2011 heeft hij de Advanced cursus van WSET behaald. De liefde voor wijn en wijnwinkels is ontstaan tijdens zijn studie (geologie) en zijn veldwerk in Toscane waar hij onderzoek deed voor de Universiteit van Firenze. Op de wijnboerderij van de vader van een Italiaanse medestudent in Greve in Chianti heeft hij voor het eerst oude Brunello en Chianti gedronken en achteraf gezien is dat het moment geweest waarop de liefde voor wijn is ontstaan. Het verbaast dan ook niet dat hij nog steeds een grote voorkeur heeft voor wijnen uit Italië zoals Brunello di Montalcino van Conti Costanti of Lugana Selva van Selva Capuzza, maar ook de toevoeging van de wijnen van Johan Reyneke (False Bay, Zuid Afrika) aan het Pallas assortiment heeft Lennard met veel plezier zien gebeuren.

 

Erik van de Lustgraaf | Account Manager | +31 180 635 128 | erik@pallaswines.nl 

Erik werkt sinds december 2013 voor Pallas Wines als Account Manager. Tijdens zijn studie rechten raakte hij bezeten van wijn en gastronomie en in deze periode heeft hij gewerkt bij Chabrol Wines en als sommelier. Tevens volgde hij verschillende cursussen met betrekking tot wijn, zoals WSET Advanced, Wijnproefkunde (Oinos) en Wijn & Spijs (Academie voor Gastronomie). In januari 2019 ontving hij in Londen zijn certificaat voor het behalen van het WSET Diplome Course. Ondanks een grote voorliefde voor wijnen uit de Bourgogne (zowel wit als rood) en Duitse riesling kan Erik wild worden van goede wijn, ongeacht waar het vandaan komt. Favorieten zijn logische inkoppers als Méo-Camuzet en Wittmann maar ook de rode Ansata van Kreydenweiss, de Pegaso’s van Telmo Rodriguez en de Lindaflor Malbec van Monteviejo laten zijn hart sneller kloppen.

 

Joep Speet MV | Senior Buyer | +31 180 635 156 | joep@pallaswines.nl 

Joep werkt sinds augustus 2007 voor Pallas Wines, in het begin als Algemeen Manager, tegenwoordig als Senior Buyer. Hij is van oorsprong jurist, heeft 12 jaar gewerkt bij een opleidingsinstituut en heeft in wijnbranche ervaring opgedaan bij Le Bouchon in Bunnik, Mijn Hemel in Hilversum en Sauter Wijnen. Wij zijn uitermate trots op zijn benoeming tot Magister Vini op 7 maart 2019, hiermee is hij de dertiende persoon in Nederland die deze hoogst haalbare Nederlandse wijntitel mag dragen. Zijn enorme wijnkennis geeft hij graag door. Zo geeft hij lessen WSET level 3 via De Wijnstudio, met name over Bourgogne. Op de Wijnacademie geeft hij voor de Vinologenopleiding les in het onderdeel "Inkoop en Selectie". Daarnaast is hij bestuurslid van de Wijnacademie. Zijn favoriete wijngebieden zijn Bourgogne (zowel voor rood als wit) en Piemonte. Het is dus niet verwonderlijk, dat hij van Pallas het liefste drinkt: Meursault 1er Cru Genevrières van Latour-Giraud, de wijnen van Méo-Camuzet en Barbaresco Serraboella van Cigliuti.

 

 

Sales Support

In ons Sales Support team zitten de specialisten op het gebied van orderverwerking. Daarnaast verzorgen zij ook de eerste lijn dienstverlening voor klanten en accountmanagers. De afdeling bestaat uit Bjorn Lohmann, Anneke Langendam, Anita Blom, Ilse van der Wal, Thomas Koekkoek, Helen van Laviere en Jolanda van der Leede. Van dit team heeft Thomas Koekkoek zich met veel enthousiasme en kennis gespecialiseerd in het assortiment en de klanten van Pallas Wines. De afdeling Sales Support is te bereiken via 0180-635 128 of via verkoop@pallaswines.nl.

 

Thomas Koekkoek | Sales Support | +31 180 635 103 | t.koekkoek@deltawines.eu 

Thomas werkt sinds september 2016 voor Delta Wines als Sales Support-medewerker. Hiervoor heeft hij gewerkt in de verzekeringsbranche, met als toekomstdoel richting de makelaardij te gaan, maar hij kwam er al snel achter dat zijn passie niet in het vastgoed, maar de wijn lag! Hij is momenteel bezig met een wijncursus (Wijnbrevet) en de passie voor wijn is daardoor alleen nog maar toegenomen. Door vakanties naar Toscane is er een voorliefde ontstaan voor Chianti (zoals Rocca di Castagnoli Stiele) en natuurlijk niet te vergeten voor Brunello (de wijnen van Conti Constanti staan hoog op zijn favorietenlijst). Echter ook voor klassieke wijnen uit Frankrijk kun je hem 's nachts wakker maken, vooral met de wijnen van Larue en uiteraard Méo Camuzet.

 


Debiteurenbeheer

Het debiteurenbeheer wordt verzorgd door de administratie van Delta Wines. De afdeling is te bereiken op +31 180 635 116 of voor vragen via administratie@deltawines.eu

Carin Verleun
Administratief Medewerkster

Wendy Schellingerhout
Administratief Medewerkster

 

Directie

Namens de moedermaatschappij Delta Wines zijn Joris Snelten (CEO) en Ralph Zopfi (CFO) eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij ons bedrijf. www.deltawines.eu.