Team

Lennard Hartog | Commercieel Manager | T +31 180 635 128 | E lennard@pallaswines.nl

Lennard werkt sinds november 2013 als Commercieel Manager bij Pallas Wines. Daarvoor heeft hij 6 jaar als Accountmanager voor DGS WIJN in Zuid Nederland gewerkt. Hij heeft daarnaast verschillende functies bij Albert Heijn en Gall & Gall vervuld en zijn eigen wijnimportbedrijf gehad. De liefde voor wijn en wijnwinkels is ontstaan tijdens zijn studie (Geologie) en zijn veldwerk in Toscane waar hij bodemonderzoek deed voor de Universiteit van Firenze. Op de wijnboerderij van een Italiaanse collega in Greve in Chianti heeft hij voor het eerst 20 jaar oude Brunello’s en Chianti’s gedronken en achteraf gezien is dat het moment geweest waarop de liefde voor wijn is ontstaan. Het verbaast dan ook niet dat hij nog steeds een grote voorkeur heeft voor wijnen uit Italië zoals Brunello di Montalcino van Conti Costanti, Barolo Serralunga van Giovanni Rosso of Lugana Selva van Selva Capuzza.

Joep Speet | Inkoper | T +31 180 635 128 | E joep@pallaswines.nl

Joep werkt sinds augustus 2007 voor Pallas Wines als Manager. Hij heeft daarvoor in de wijnbranche ervaring opgedaan bij Le Bouchon in Bunnik, Mijn Hemel in Hilversum en Sauter Wijnen. Hij is van oorsprong jurist, heeft 12 jaar gewerkt bij een opleidingsinstituut, maar hij is nu vinoloog: hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij geeft lessen WSET level 3 via De Wijnstudio, met name over Bourgogne, Loire en Italië. Zijn favoriete wijngebieden zijn Bourgogne (rood en wit) en Piemonte. Het is dus niet verwonderlijk, dat hij van Pallas het liefste drinkt: Meursault 1er Cru Genevrières van Latour-Giraud, de wijnen van Méo-Camuzet en Barbaresco Serraboella van Cigliuti.

Erik van de Lustgraaf | Account Manager | T +31 180 635 128 | E erik@pallaswines.nl

Erik werkt sinds december 2013 voor Pallas Wines in de functie van Account Manager. Tijdens zijn studie rechten raakte hij bezeten van wijn en gastronomie en in deze periode heeft hij gewerkt bij Chabrol Wines en als sommelier. Tevens volgde hij verschillende cursussen met betrekking tot wijn, zoals WSET Advanced, Wijnproefkunde (Oinos) en Wijn & Spijs (Academie voor Gastronomie). Ondanks een focus op wijnen uit de Bourgogne (zowel wit als rood) en Duitse riesling kan Erik wild worden van goede wijn, ongeacht waar het vandaan komt. Favorieten zijn logische inkoppers als Méo-Camuzet en Wittmann maar ook de rode Ansata van Kreydenweiss, de Pegaso’s van Telmo Rodriguez en de Lindaflor Malbec van Monteviejo laten zijn hart sneller kloppen.


Sales Support

In ons Sales Support team zitten de specialisten op het gebied van orderverwerking. Daarnaast verzorgen zij ook de eerste lijn dienstverlening voor klanten en accountmanagers. De afdeling bestaat uit Bjorn Lohmann, Merit van Mosel, Anneke Langendam, Anita Blom, Ilse van der Wal en Thomas Koekkoek. Van dit team heeft Merit van Mosel zich met veel enthousiasme en kennis gespecialiseerd in het assortiment en de klanten van Pallas Wines. De afdeling Sales Support is te bereiken via 0180-635 128 of via verkoop@pallaswines.nl.

Merit van Mosel | Sales Support | T +31 180 635 136 | E m.van.mosel@deltawines.eu

Merit werkt sinds september 2011 op de afdeling Sales Support. Zij is binnen deze afdeling verantwoordelijk voor Pallas Wines. Zij heeft de Middelbare Hotelschool doorlopen in Den Haag, is daarna in de bediening in de horeca terecht gekomen en werd met het wijnvirus aangestoken door een gepassioneerde sommelier. Zij is wijncursussen gaan volgen en is inmiddels Vinoloog. Daardoor wilde ze graag in de wijn verder en is ze bij Delta Wines terecht gekomen. Zij heeft een voorliefde voor bubbels zoals de Cava’s van Agustí Torelló Mata, en Riesling zoals de Trittenheimer Apotheke Trocken van Ansgar-Clüsserath.


Debiteurenbeheer

Het debiteurenbeheer wordt verzorgd door de administratie van Delta Wines. De afdeling is te bereiken op +31 180 635 116 of voor vragen via administratie@deltawines.eu

Carin Verleun
Administratief Medewerkster

Wendy Schellingerhout
Administratief Medewerkster

 

Directie

Namens de moedermaatschappij Delta Wines zijn Joris Snelten (CEO) en Ralph Zopfi (CFO) eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij ons bedrijf. www.deltawines.eu.