Groot Geluk brut MCC

Wit | 0.75 L | Zuid-Afrika | N.v.t. | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Groot Geluk brut MCC

Villiera

Villiera staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Zij zijn topproducent van MCC mousserende wijnen en zijn betrokken bij zeer veel culturele projecten en steunen diverse goede doelen.

Villiera van de familie Grier is een Zuid-Afrikaanse ster op diverse vlakken, zoals Cap Classique en duurzaamheid. Om met dat laatste te beginnen: de winery draait bijvoorbeeld volledig op duurzaam opgewekte energie door zonnepanelen. De stille wijnen zijn goed en bijvoorbeeld de Down to Earth wijnen maken hun naam waar. Ze zijn terroirgericht, ze zijn op een gezonde bodem gemaakt maar ook ‘no nonsense’: goede wijnen voor een geweldige prijs. Zeer beroemd is Villiera om de Cap Classique. In de Tradition Blend zit buiten Chardonnay en Pinot Noir ook 15% Pinotage, wat een eigen karakter geeft. De Monro Vintage Brut ontving al vele prijzen, waaronder diverse malen 5 sterren in de Platter’s Wine Guide en kan zich internationaal uitstekend meten met andere grote mousserende wijnen. Villiera is tevens een mooie plek om te bezoeken. De sfeer is er ontspannen en zij hebben een klein natuurpark waar men een mooie safaritour kan maken.


Website Villiera

Bekijk Villiera

Groot Geluk brut MCC

Wit | 0.75 L | Zuid-Afrika | N.v.t. | Doos 6 stuks

Over de wijn

Lichtgeel. In de neus heerlijk fruit (citrus, geel), brioche brood en gistige aroma's. In de mond een prachtige fijne mousse, heerlijk sap en fruit met mooie , milde zuren en een lange, minerale afdronk.

Korte omschrijving

Prachtige Methode Cap Classique van zeer hoge kwaliteit.

Product specificaties

Artikelnummer P31205
Kleur Wit
Type Mousserend
Druivenras Chardonnay
Land Zuid-Afrika
Streek Western Cape
Appellatie Brut MCC
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Kurk
Smaaktype Verfijnd
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 7 tot 9 graden
Assemblage Chardonnay, Piniot Noir, Pinotage
Alcohol percentage 12
EAN doos 16001551000878
EAN fles 6001551001113