Delta Wines trotse partner Wijnmakers & Chefs

vrijdag 18 juni 2021

In navolging op het succesvolle culinaire evenement Rond de Tafel in de Westergasfabriek in Amsterdam in 2020, is Delta Wines verheugd te kunnen mededelen dat wij ons dit jaar hebben verbonden aan Wijnmakers & Chefs. Een unieke grenzeloze wijn & spijs ervaring in een van de mooiste locaties van Amsterdam.

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam is het toneel voor de beste internationale wijnmakers en bijzondere sterrenchefs. Het binnenplein van het Scheepvaartmuseum wordt omgetoverd tot een Chateau, waar in de avond de sterrenhemel het sprookje compleet maakt. Internationale wijnmakers en Nederlandse Michelinsterren Chefs slaan de handen ineen tijdens het culinaire event Wijnmakers & Chefs. 

Na vijf uitverkochte weken zal er ook in oktober een zeer aantrekkelijk programma staan. 

Van 4 t/m 10 oktober
Tim Golsteijn en Dorus Floris (Bougainville*) maken hun creaties op smaak naar de wijnen van onze Zuid-Afrikaanse producent Perdeberg. Wijnmaker Madri Gerber zal tijdens deze dagen aanwezig zijn om de wijnen toe te lichten.


11 t/m 17 oktober
TV kok Alain Caron (o.a. bekend van het programma BinnensteBuiten) sluit geweldig aan bij de wijnen van Plaimont. De wijnen van Saint Mont, Madiran en Pacherenc du Vic-Bilh zullen de hoofdrol vertolken. Wijnmaker Olivier Bourdet-Pees, zal ze voorzien van deskundig commentaar

Tickets zijn te bestellen via www.wijnmakersenchefs.nl/reserveren