De Venoge Louis XV brut Coffret Chapeau

Frankrijk | 2.25 L | N.v.t. | Wit | Doos 1 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant De Venoge

De Venoge

Een internationaal bekroond Champagnehuis dat kleinschaligheid en hoge kwaliteit combineert met een uniek karakter. 

Champagnehuis De Venoge werd bijna 200 jaar geleden opgericht door de Zwitser Henri-Marc  de Venoge.  Het huis staat bekend om zijn verfijnde, vineuze stijl Champagnes met een prachtige balans tussen fruit en elegantie. Vooral in de afgelopen 10 jaar is de kwaliteit van de Champagnes enorm gestegen, wat resulteert in hoge beoordelingen van internationale wijncritici. De strenge selectie van de druiven en de basiswijnen, en een zeer lange rijping op de lies geeft de wijnen hun bijzondere karakter. Naast druiven uit eigen wijngaarden koopt het huis druiven van met zorg geselecteerde wijnboeren. Het huis gaat voor topkwaliteit: er wordt alleen gebruik gemaakt van het sap van de eerste persing, en de wijnen rijpen minimaal 3 jaar in plaats van de verplichte 15 maanden op de originele fles.

De Venoge besteed veel aandacht aan het uiterlijk van de flessen. De beroemde ‘cordon bleu’, de blauwe band over het etiket, is een verwijzing naar het riviertje waar de familie naar genoemd is en naar de adel die dit soort banden droeg. Daarnaast wordt een deel de wijnen gebotteld in een speciale fles in de vorm van een traditionele karaf.


Website Champagne De Venoge

Bekijk De Venoge

De Venoge Louis XV brut Coffret Chapeau

Frankrijk | 2.25 L | N.v.t. | Wit | Doos 1 stuks

Over de wijn

Prachtige luxe geschenkverpakking met daarin 3 versies Louis XV. De specifieke wijnen in de verpakking zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en wens van de klant. De verpakking is niet los te verkrijgen en evenmin te vullen met andere wijnen dan Louis XV. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.

Product specificaties

Artikelnummer P19260
Kleur Wit
Type Mousserend
Land Frankrijk
Streek Champagne
Appellatie Champagne
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Kurk
Smaaktype Krachtig
Inhoud 2.25
Alcohol percentage 12.5
EAN doos 3291690567004